Acasă »

Eveniment:

Anul Credinţei
11 Oct. 2012 - 24 Nov. 2013

Anul Credinţei 11 Oct. 2012 - 24 Nov. 2013

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Înscrieri pentru Ziua Mondială a Tineretului de la Rio de Janeiro

17 Ianuarie 2013

Înscrieri pentru Ziua Mondială a Tineretului de la Rio de JaneiroCe este Ziua Mondială a Tineretului? Ziua Mondială al Tineretului (ZMT) este o minunată „invenţie” a Fericitului Ioan Paul al II-lea. Aceste întâlniri au umplut de entuziasmul credinţei milioane de tineri, au atins inimile cele mai împietrite, au alinat cele mai adânci suferinţe şi au arătat lumii întregi că atunci când tinerii sunt apăraţi, stimaţi şi încurajaţi pot face lucruri minunate. Papa Ioan Paul al II-lea a „pariat” pe tineri, iar Papa Benedict al XVI-lea crede mai departe în acest pariu. Împreună cu mulţimea de tineri din întreaga lume şi tinerii români au ocazia de a creşte în ... (citeşte tot articolul)

Echipa ZMT România" Se va naşte Isus şi în inima ta? ''

20 Noiembrie 2012

" Se va naşte Isus şi în inima ta? ''În perioada 17-18 Noiembrie 2012, studenţii laici ai Colegiului "Sfânta Familie" din Oradea, însoţiţi de formatorii lor, s-au retras din cotidianul agitat al oraşului pentru o zi de meditaţie la Stâna de Vale, reflectând la importanţa momentelor care le pot călăuzi paşii spre întâlnirea cu pruncul Isus odată cu naşterea Lui. Această meditaţie a avut ca şi temă : " Se va naşte Isus şi în inima ta? '' ", un subiect prin care cei prezenţi au încercat de a înţelege mai profund venirea şi scopul Fiului lui Dumnezeu în mijlocul oamenilor. Meditaţia a fost pregătită ... (citeşte tot articolul)

Timos Bogdanel si Ramona PopaÎnceputul întâlnirilor de Studiu Biblic pentru tineri

20 Noiembrie 2012

Începutul întâlnirilor de Studiu Biblic pentru tineriJoi, 15 Noiembrie 2012, a avut loc prima întâlnire de Studiu Biblic pentru tineri, la Seminarul Teologic Greco-Catolic din Oradea. La întâlnire au fost prezenţi 30 de tineri dornici să aprofundeze Cuvântul Domnului. Studiul Biblic a început cu o rugăciune către Spiritul Sfânt, iar apoi s-a prezentat pe scurt Biblia şi importanţa Studiului Biblic. Cartea Genezei a fost punctul de plecare spre primul pasaj biblic studiat. S-a făcut o trecere rapidă prin cele mai importante puncte din Vechiul Testament pentru a putea ajunge mai apoi la Evanghelia după Marcu de unde a fost studiat primul pasaj ... (citeşte tot articolul)

Biroul PastoralSchimb de experienţă între Birourile Pastorale ale Eparhiilor de Oradea şi Cluj-Gherla

2 Noiembrie 2012

Schimb de experienţă între Birourile Pastorale ale Eparhiilor de Oradea şi Cluj-GherlaLuni, 29 octombrie 2012, a avut loc la Cluj-Napoca prima întâlnire dintr-un proiect de schimb de experienţă dintre Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici – Oradea şi responsabilii cu pastoraţia laicilor din Curia eparhială de Cluj-Gherla. Începând cu orele 10:30 delegaţia orădeană compusă din echipa tuturor departamentelor Biroului Pastoral, a fost primită de părintele Ioan Mătieş, Sincel (Vicar) cu Laicii al Eparhiei de Cluj-Gherla şi de domnişoara Codruţa Fernea, Secretara ACRO. S-a început cu o vizită la sediul ASTRU şi la capela „Sfântul Iosif”. S-a prezentat structura cu laicii existentă ... (citeşte tot articolul)

Biroul Pastoral Eparhial pentru LaiciParteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Exercitii spirituale la Carei » Titlu: 762.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Exercitii spirituale la Carei
Titlu: 762.jpg