Acasă » Ştiri » 2009 » 7 Noiembrie: Week-end Fondacio »

Eveniment:

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Week-end Fondacio


Week-end Fondacio

Sfârşitul de săptămână din perioada 6-8 noiembrie a fost prilejul unei prime activităţi din acest nou an bisericesc al asociaţiei FONDACIO – Creştini pentru lume. Au participat la acest eveniment peste 40 de tineri, studenţi ai Colegiului Sfânta Familie din cadrul Institutului Teologic Greco-Catolic din Oradea, într-un prim « Club » ce a avut o temă deosebit de interesantă, care azi pe noi ca şi tineri ne preocupă inevitabil : « Relaţia tineri-părinţi, soarele de azi sau furtuna de mâine ? ».

Scopul a fost de a oferi posibilitatea acestor tineri de a identifica şi a analiza cu ajutorul doamnei psiholog Delia Breban, care sunt modalităţile de a interveni în diferitele ipostaze ale vieţii lor în legătură cu relaţia pe care aceştia o au cu părinţii, în sensul unei preţuiri al darului oferit de către Isus : familia.

Discuţiile pe grupuri, împărtăşirea propriilor experienţe, precum şi cele două mărturii au oferit tinerilor încredere, sinceritate şi simplitate în persoana de alături creându-se o atmosfera familială însoţită de uniunea în rugăciune.

De la acest eveniment nu au lipsit activităţile distractive şi ludice pregătite de către membrii organizatori, astfel că jocurile de cunoaştere, atelierele de scriere şi de expresivitate corporală şi serata karaoke au dinamizat grupul.

Aşadar Asociaţia FONDACIO – Creştini pentru lume - lansează o serie de activităţi pentru toţi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani, care doresc să înveţe să trăiască ca şi tineri creştini în lume, pentru lume şi împreună cu lumea timpurilor noastre.

Vlad Hiriş

Parteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Exercitii spirituale la Carei » Titlu: 764.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Exercitii spirituale la Carei
Titlu: 764.jpg