Acasă » Ştiri » 2010 » 2 Iunie: Împreună cu copiii, pentru copii »

Eveniment:

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Împreună cu copiii, pentru copii


Împreună cu copiii, pentru copii

Ziua internaţională a copilului, 1 Iunie, a reprezentat pentru Asociaţia FONDACIO – Creştini pentru lume, prilejul de a participa la un proiect în oraşul Oradea, proiect realizat de „Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie” (FRCCF) şi organizaţia „Manifest”.

Sub deviza “O nouă specie de distracţie – JOONIOR PARK”, membrii asociaţiei şi-au oferit pentru întreaga zi disponibilitatea de a ajuta la atelierele de jocuri, muzica şi dansuri pregătite de către organizatori tuturor copiilor care au decis să-şi sărbătorească ziua în Parcul Brătianu.

Cu toate că dimineaţa, vremea părea nefavorabilă, Domnul a făcut din această zi, o zi binecuvântată şi imediat după deschiderea activităţilor, razele soarelui şi-au făcut apariţia, adunând copiii de toate vârstele la sărbătoarea lor.

Copiii au putut participa la diferite concursuri cu premii, ateliere de creaţie, întreceri sportive, face painting, tombolă cu premii, dansuri, precum şi la un mic concert, pe scena din parc evoluînd mai mulţi invitaţi.

Membrii asociaţiei FONDACIO – Creştini pentru lume, dar şi studenţii laici ai Colegiului "Sfânta Familie" au avut ocazia de a oferi o mână de ajutor la atelierele în desfăşurare, aducând zâmbetul pe feţele copiilor, mici îngeri, cu care au petrecut împreună o zi de bucurie sinceră.

La mulţi ani binecuvântaţi tuturor copiilor!

Anca Bot & Vlad Hiriş

Parteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea » Titlu: 806.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea
Titlu: 806.jpg