Acasă » Ştiri » 2011 » 28 Martie: Sărbătoarea Colegiului "Sfânta Familie" »

Eveniment:

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Sărbătoarea Colegiului "Sfânta Familie"


Ziua de 24 martie a fost o zi importantă pentru studenţii laici din Colegiul „Sfanta Familie” deoarece ea reprezintă aniversarea Colegiului, iar cu această ocazie, studenţii au participat la mai multe activităţi. Aceştia au primit câte o temă spirituală, iar echipele formate pe fiecare cameră şi-au reprezentat tema pe un afiş însoţit de imagini, scurte poveşti sau citate din Biblie.

          După-masa, a avut loc la Catedrala „Sfântul Nicolae” din Oradea o oră de Adoraţie Euharistică, animată de Studenţii laici din Colegiul „Sfânta Famile” şi Fondacio- Creştini pentru lume. Opt dintre tinerii prezenţi au rostit câte o rugăciune, după care au urmat momente de linişte, meditaţie personală şi cântece acompaniate la chitară.

          La sfârşitul Adoraţiei, Preasfinţia Sa, Episcopul Virgil Bercea, a dat Binecuvântarea cu Sfântul Sacrament, după care a rostit câteva cuvinte adresate tinerilor studenţi.

          După Adoraţie, tinerii au fost invitaţi într-un ambient plăcut, unde Ovidiu Lazăr, Ana Maria Mihesi şi Alex Cristea au cântat cateva piese frumoase, iar Paula Mates a cântat la pian trei piese clasice. Studenţii laici au avut parte de o surpriză din partea formatorului lor, un tort pe care a fost scris " La multi ani studenţilor din Colegiul Sfanta Familie". La sfârşit Ovidiu Lazar ne-a interpretat frumoasa rugăciune " Ridica-voi ochii mei la ceruri".

Monica Popa

Parteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea » Titlu: 823.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea
Titlu: 823.jpg