Acasă » Ştiri » 2011 » 15 August: Conectează-te în direct cu tinerii de la Madrid! »

Eveniment:

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Conectează-te în direct cu tinerii de la Madrid!


Conectează-te în direct cu  tinerii de la Madrid!

Cu toţii ştim deja că în aceste zile se desfăşoară la Madrid, Ziua Mondială a Tineretului la care participa şi 55 de tineri ai Eparhiei noastre.

Pentru noi, toţi cei care am rămas acasă, ASTRU Oradea organizează un moment de rugăciune în comuniune cu tinerii din lumea întreagă care se află la Madrid, miercuri, 17 August de la ora 19, în Capela Seminarului Teologic Greco-Catolic din Oradea, condus de părintele spiritual al Asociaţiei, pr. Iuliu Muntean. După rugăciune, vor urma şi nişte momente de voie bună, condimentate cu amintiri şi mărturii ale celor care au mai participat la acest eveniment la Paris (1997), Roma (2000) sau Koln (2005). De asemenea, este o ocazie bună şi pentru tinerii care nu au avut posibilitatea să meargă la Madrid să se bucure şi să simtă o mică parte din atmosfera marii sărbători a credinţei care se desfăşoară în aceste zile sub soarele fierbinte al Spaniei.

Pentru că ştim că maturizarea şi responsabilizarea tinerilor care şi-au întemeiat deja o familie a fost un motiv pentru a nu participa la acest pelerinaj, ne-am gândit să pregătim pentru micuţi câteva jocuri pentru ca părinţii lor să poată participa la acet mini eveniment.

Această seară de rugăciune şi voie bună în comuniune cu tinerii de la Madrid este un eveniment lansat de Acţiunea Catolică din România la nivel naţional, pentru ca toţi tinerii să se poată bucura într-un fel sau altul de Ziua Mondială a Tineretului şi de toate harurile pe care le revarsă Domnul asupra noastră.

În aceeşi zi, vor fi împreuna în Parohia Nostra Signora de Guadalupe, parohie prin care a trecut si Fericitul Ioan Paul al II-lea cu ocazia primei sale vizite apostolice în Spania (31 octombrie 1982), tineri din Argentina, Bulgaria, Burundi, Irac, Italia, Mexic, Myanmar, Rep. Moldova, Ţara Sfânta, Ucraina,Venezuela. Se asteapta şi reprezentanţi din Albania, Malta, Polonia, Slovacia.

Uniţi în rugăciune, să rămânem fermi în credinţă şi călăuziţi de Preasfânta Feciară Maria să mergem cu încredere pe drumul credinţei.

Vă aşteptăm cu mult drag!

Anca Bot

Parteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Studiu Biblic pentru tineri » Titlu: 849.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Studiu Biblic pentru tineri
Titlu: 849.jpg