Acasă » Ştiri » 2011 » 12 Decembrie: Curs de formare pentru membrii „Fondacio-creştini pentru lume” »

Eveniment:

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Universitatea de vară pentru tineri, 17-20 iulie a.c. la Sânmartin, Jud. Bihor

Contact:

Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici

Adresă:
Str. Mihai Pavel, nr. 4, ap. 11
410210 - Oradea
România
Telefon: 0259.436.492
Mobil: 0743.911.283; 0743.630.969
Fax: 0259.430.509
Email: bpploradea@yahoo.it

Curs de formare pentru membrii „Fondacio-creştini pentru lume”


Curs de formare pentru membrii „Fondacio-creştini pentru lume”

În perioada 10–11 decembrie 2011, în Aula Magna a Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Oradea, a avut loc formarea tinerilor membri Fondacio-creştini pentru lume.

Un număr de aproximativ 25 de tineri studenţi au luat parte la cele trei sesiuni de formare, susţinute pe rând de către Pr. Spiritual al asociaţiei Pr. Paul Popa, d-na psiholog Ana Popa şi preşedintele Fondacio, d-na Ramona Dragoş.

În cadrul discuţiilor pe grupuri, tinerii au avut posibilitatea de a-şi exprima şi împărtăşi părerile şi convingerile personale, dezbătute pe seama temelor abordate, ghidaţi în permanenţă de fişele de lucru.

Parcursul zilei de sămbătă a constat în prezentarea primelor două sesiuni ale formării, urmate de discuţiile pe grupuri, cântece, voie bună, cina participanţilor servită împreună şi vizionarea filmului remarcabil „The ultimate gift”.

Ziua de duminică a debutat cu Sf. Liturghie de la ora 10.30 celebrată în Capela Seminarului Teologic şi animată de către tinerii membrii, continuând în spirit de veselie prin cântece şi bamsuri, ultima sesiune a acestei formări personale şi spirituale.

După masa de prânz, plini de forţă şi determinare, tinerii membri le-au făcut o vizită copiilor beneficiari ai Casei Curcubeul din Oradea, unde prin colinde şi daruri, echipa Fondacio a reuşit să coloreze zâmbetele şi inimile copiilor.

În final, participanţii au subliniat importanţa formării personale, a prieteniei şi a implicării active în cadrul asociaţiei. Antrenaţi şi plini de entuziasm, tinerii membrii au trasat un fir al activităţilor viitoare, urmând ca acestea să fie anunţate în prealabil.

Veridiana Ghiurcă

Parteneri:

Arhivă foto:

Anul: 2012 » Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea » Titlu: 792.jpg

Anul: 2012
Eveniment: Curs de formare animatori ASTRU Oradea
Titlu: 792.jpg